معایب و مزایای روشویی کابینتی

روشویی کابینتی

روشویی یکی از اجزا اصلی و مهم سرویس های بهداشتی است که آشنایی با معایب و مزایای روشویی کابینتی که یکی از انواع پرکاربرد این لوازم است، می تواند به انتخاب بهتر آن ها کمک نماید. جنس ها، مدل ها و رنگ های متنوعی از این محصولات در بازار وجود دارد که می توان بنا به سلیقه و نیاز، نوع مناسب آن ها را انتخاب نمود. انواع مختلف این محصولات دارای مزایا و معایبی هستند که داشتن اطلاعات کامل از این موارد می تواند باعث انتخاب بهتری شود. در زمان خرید روشویی کابینتی بایستی به فضایی که دارید، جنس روشویی که در نظر دارید و تناسب و ایجاد هارمونی رنگی با سایر لوازم مورد استفاده در سرویس بهداشتی دقت نمایید. انواع مختلف این تجهیزات را با بررسی مزایا و معایب هر کدام مورد بررسی قرار می دهیم:

روشویی کابینتی ساده و تک نفره

از مدل های متداولی که در بیشتر منازل مورد استفاده قرار می گیرد، روشویی های تک نفره است. این روشویی ها دارای کابینت نگهدارنده لوازم بوده و می تواند در نوع پایه دار و یا دیواری مورد استفاده قرار گیرد. فضایی که برای سفارش این روشویی مورد نیاز است، بین 16 تا 72 اینچ است؛ بنابراین قبل از خرید، فضای سرویس بهداشتی خود را اندازه گرفته و نوع و سایز مناسب آن را تهیه نمایید. معایب و مزایای روشویی کابینتی تک نفره به شرح زیر است:

مزایای روشویی کابینتی تک نفره

این روشویی ها بسیار متداول هستند و مزایایی نیز دارند که باعث استفاده رایج آن ها شده است. این مزایا عبارت اند از:

نصب راحت روشویی

از مزایای روشویی کابینتی تک نفره می توان به نصب راحت آن ها اشاره کرد. این روشویی ها دارای یک سینک و یک شیرآب هستند؛ در نتیجه به راحتی می توان از آن ها در فضایی که در نظر دارید، استفاده نمایید. این روشویی ها نیازی به تخصص زیاد در نصب ندارند و نیازی نیست برای نصب هزینه زیادی را صرف کنید.

اشغال فضای کم

امروزه فضای زیادی در آپارتمان ها برای سرویس بهداشتی در نظر گرفته نمی شود؛ در نتیجه باید ابعاد روشویی کابینتی به اندازه ای باشد که بتوان در این فضای محدود نیز از آن استفاده نمود. داشتن یک سینک روشویی برای این محدودیت های مکانی بسیار گزینه مناسب تری است. این مورد یکی از مزایای روشویی کابینتی یک نفره است که باعث شده در تمامی محیط های کوچک و بزرگ از آن بهره گرفت؛ حتی برای فضاهای بزرگ تر نیز برخی نیاز دارند تا اندازه روشویی کابینتی کوچک‌تر باشد تا از قسمت های دیگر فضا برای قرار دادن سرویس بهداشتی فرنگی استفاده نمایند.

امکان تعبیه چندین کشو و کابینت

از دیگر مزایای این روشویی ها می توان به فضای زیاد برای تعبیه کشو و کابینت اشاره کرد. زمانی که سینک روشویی تک نفره است، می توانید از چندین کشو یا کابینت در زیر و کنار روشویی استفاده کنید. در نتیجه به راحتی تمامی لوازم و ابزارآلات مورد نیاز را طبقه بندی و در این قسمت ها قرار می دهید. بهم ریختگی و بی نظمی فضای سرویس بهداشتی به این طریق از بین رفته و می توانید از دکور با نظم و مرتب این محیط لذت ببرید.

معایب روشویی کابینتی تک نفره

در زمان بررسی معایب و مزایای روشویی کابینتی، بهتر است با معایب این محصولات نیز آشنایی لازم را پیدا کنید؛ زیرا باعث انتخاب بهتر گزینه مورد نظر شده و سفارش دادن را راحت تر می کند. معایب این روشویی ها را می توان به مواردی نسبت داد که تعداد افراد بیشتری می باید از آن استفاده نمایند. در محیط های شلوغ و پر رفت و آمد، روشویی کابینتی تک نفره باعث می شود تا افراد نتوانند به راحتی از روشویی کابینتی استفاده نمایند. در نتیجه انتخاب گزینه های دیگر بهتر و مناسب تر است.

روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دوبل

در مقابل روشویی های تک نفره، روشویی کابینتی دو نفره طراحی شده است. این روشویی ها برای حمام های مستر و نیز مکان هایی که افراد زیادی از روشویی استفاده می کنند، مناسب هستند. در طراحی روشویی کابینتی دوبل، از دو روشویی استفاده شده و در نتیجه دو نفر به راحتی می توانند از این تجهیزات استفاده نمایند. حتی برای خانواده های دونفره، هر شخص می تواند روشویی مخصوص خود را داشته باشد و در نتیجه به راحتی وسایل خود را در داخل کابینت مخصوص خود قرار دهد. این کار باعث ایجاد نظم و ترتیب بیشتر شده و در نتیجه فضای مرتبی را فراهم می کنید.

مزایای روشویی کابینتی دوبل

روشویی های دوبل نیز دارای مزایا و معایبی هستند که آن ها را از سایرین جدا می کند. در ابتدا به بررسی مزایای روشویی کابینتی دوبل می پردازیم. این مزایا عبارت اند از:

قابلیت استفاده دو نفر به صورت هم زمان

یکی از مزایای روشویی کابینتی دوبل را می توان به قابلیت اشتراک آن بین دو نفر مربوط دانست. به این صورت که نیازی به معطلی نیست و هر دو نفر می توانند هم‌زمان از این سرویس ها استفاده نمایند.

 ایجاد نظم بیشتر

با وجود اینکه در روشویی های کابینتی تک نفره، می توان فضای بیشتری را به کانتر و کابینت اختصاص داد، ولی روشویی های کابینتی دوبل، کابینت بیشتری دارند و در نتیجه فضای بیشتری برای ذخیره سازی در اختیار خواهید داشت. هر شخص می تواند وسایل مخصوص آرایشی و بهداشتی خود را در کابینت مخصوص خود قرار دهد و از به هم ریختگی و شلوغی محیط جلوگیری می شود.

معایب روشویی کابینتی دوبل

معایبی که می توان برای این نوع روشویی ها در نظر گرفت عبارت اند از:

فضای محدودتر کانتر

با توجه به اینکه کاسه های این نوع روشویی ها دو عدد هستند، در نتیجه فضای کمتری برای تعبیه کانتر باقی می ماند. این مشکل در روشویی های تک نفره کمتر است و می توان فضای بیشتری را برای قرار دادن کانتر در نظر گرفت. ولی برای رفع این مسئله نیز راه حلی وجود دارد. بهتر است کابینت روشویی را با عرض بیشتر انتخاب کنید تا فضای بیشتری برای قرار دادن وسایل و تجهیزات در اختیار داشته باشید.

هزینه نصب بیشتر

معمولاً قرار دادن سینک اضافی، نیاز به پرداخت هزینه بیشتر دارد. لذا باید برای هر کاسه از شیرآلات، لوله کشی و کاسه روشویی مجزایی استفاده نمود که این موارد هزینه های نصب را دو برابر می کند.

روشویی کابینتی بر اساس نحوه نصب

یکی دیگر از مواردی که در زمان انتخاب روشویی های کابینتی مورد توجه قرار می گیرد، نحوه و مدل نصب آن ها است. برخی روشویی ها بر روی پایه قرار می گیرند و برخی از آن ها را می توان روی دیوار نصب نمود. در این قسمت به این تقسیم بندی پرداخته و معایب و مزایای روشویی کابینتی پایه دار و دیواری را مورد بررسی قرار می دهیم:

روشویی کابینتی پایه دار

یکی از انواع متداول روشویی ها، نوع پایه دار آن ها است. این روشویی ها از قدیم در منازل و مکان های دیگر نصب می شدند. امروزه نیز در برخی موارد دیده می شوند. طرح آن ها ساده است و تمامی تجهیزات و لوله ها در داخل پایه نیم دایره قرار می گیرند. در قسمت سینک نیز یک روشویی معمولاً از جنس چینی قرار می گیرد. البته متریال متنوع و ابعاد مختلف این محصولات در بازار وجود دارند که بنا به نیاز و ابعاد سرویس بهداشتی و حمام خود می توانید انتخاب نمایید. معایب و مزایای روشویی کابینتی پایه دار را در این قسمت بررسی می کنیم.

مزایای روشویی کابینتی پایه دار

در ادامه بیشتر با مزایای این مدل روشویی کابینتی آشنا خواهیم شد:

سایزهای مختلف این تجهیزات

یکی از بزرگترین مزایای روشویی کابینتی پایه دار را می توان به سایزهای مختلف این محصولات مربوط دانست. با اینکه روشویی های پایه دار معمولاً سایز کوچک تری دارند، ولی ابعاد بسیار کوچک تر و نیز سه گوش این روشویی ها نیز تولید می شود که برای تمامی سرویس های بهداشتی با هر ابعادی مناسب هستند.

امکان ایجاد نظم در فضا

قرار دادن لوله ها و تجهیزات در داخل پایه روشویی باعث ایجاد نظم در سرویس بهداشتی و حمام می شود. همچنین از به هم ریختگی و شلوغی محیط کاسته می شود.

معایب روشویی کابینتی پایه دار

معایبی که برای این مدل روشویی های در نظر می گیرند، عبارت اند از:

قدیمی بودن طرح روشویی کابینتی پایه دار

مدل و طراحی این نوع روشویی ها قدیمی است و برای سرویس های بهداشتی و حمام های امروزی کاربرد زیادی ندارند. معمولاً این نوع روشویی ها برای منازل سنتی استفاده می شود. در سبک مدرن، جای زیادی برای این محصولات نیست.

تمیز کردن سخت

به علت قرار گیری پایه روشویی ها روی زمین، امکان تمیز کردن و نظافت آن ها به سختی وجود دارد.

روشویی کابینتی سرویس بهداشتی دیواری

این روشویی ها بر روی دیوار قرار می گیرند، در نتیجه اتصالی بر روی زمین ندارند. معایب و مزایای روشویی کابینتی دیواری را نیز در این قسمت بررسی می کنیم. البته باید گفت روشویی های کابینتی دیواری مزایای زیادی دارند و معایب بسیار محدود و پیش پا افتاده ای برای آن ها متصور می شوند که نیازی به بیان آن ها نمی‌بینیم.

مزایای روشویی کابینتی دیواری

مزایای زیادی برای این نوع روشویی ها می توان در نظر گرفت. مهم ترین آن ها عبارت اند از:

امکان استفاده برای فضاهای کوچک

یکی از مهم ترین مزایای روشویی کابینتی دیواری را می توان به امکان نصب آن در فضاهای کوچک مربوط دانست. این روشویی ها بر روی دیوار قرار می گیرند و در نتیجه فضای زیر روشویی کابینتی خالی می ماند. فضای بزرگ تری برای قرار دادن تجهیزات دیگر وجود دارد. در نتیجه محیط سرویس بهداشتی و حمام دل بازتر و زیباتر است.

گزینه مناسب برای سبک مدرن

امروزه سبک مدرن طرفداران زیادی دارد و علت آن نیز سادگی و در عین حال زیبایی تجهیزات است. روشویی های دیواری مناسب با سبک مدرن هستند و در آن می توان از طراحی و انواع رنگ ها استفاده نمود. طراحی های معمولاً ساده و به روز هستند و برای تمامی فضاها قابل استفاده و ست کردن هستند.

قابلیت تنظیم ارتفاع

این روشویی ها برای تمامی افراد با هر قدی قابل تنظیم است. بخصوص برای افرادی که قد کوتاهی دارند، بچه ها و نیز افرادی که از ویلچر استفاده می کنند. به راحتی می توان قسمت پایه ویلچر را در زیر روشویی قرار داد و به راحتی از آن استفاده نمود.

امکان نظافت راحت تر

این روشویی های کابینتی بر روی دیوار قرار می گیرند و در نتیجه در قسمت پایه و زیر آن ها، جرم و آلودگی جمع نمی شود. به راحتی می توان تمامی اطراف روشویی را تمیز کرده و نظافت مورد نیاز را انجام داد. در نتیجه برای افرادی که حساسیت زیادی روی این موضوع دارند، گزینه بسیار مناسبی هستند.

کلام آخر

روشویی های کابینتی یکی از بهترین و به روزترین روشویی هایی هستند که در بازار عرضه می شوند. امکان قرار دادن لوازم در داخل کابینت این روشویی ها و محافظت آن ها از هر گونه آلودگی، گرد و خاک و … باعث شده تا طرفداران زیادی برای این محصولات پیدا شود. در ضمن نظم و ترتیب خوبی به فضای سرویس بهداشتی و حمام داده می شود. روشویی کابینتی را می توان به دو نوع تک نفره و دوبل تقسیم نمود. ما در این مقاله معایب و مزایای آن ها را توضیح دادیم. از طرف دیگر انواع مختلف پایه دار و دیواری این محصولات نیز تولید می شوند. نوع دیواری این روشویی ها رایج تر و پرطرفدارتر است. ولی هر کدام مزایا و معایبی داند که بهتر است قبل از خرید، به این موارد دقت شود.

اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
×

پشتیبانی آنلاین فروشگاه بهرنگ

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟